ACAI Berry

  • Марка: Be Healthy
  • Кат. номер: HDI-07

Fitness1 Superstore представя на вашето внимание Açai Berry на Be Healthy- първокачествен продукт богат на антиоксиданти, извлечен от плода на Açai (палма разпространена в Централна и Южна Америка). 

Плодът от Açai е богат на фибри, витамин А, витамин C, желязо и е буквално препълнен с антиоксиданти, по-сцепциално, антоциани. Изследванията показват, че антоцианите понижават систематичните признаци на възпаление (като Ц-реативен протеин – CRP) и тези антиоксидантни съединения, които са неселективни СОХ-1 и СОХ-2 инхибитори (двете форми на ензима циклооксигеназа). Напроксенът и ибупрофенът подтискат действието на Cox-2, ензим отговорен както за възпаленията, така и болката. 

Плодът от Açai е уникален, защото съдържа малко количество ненаситени мазнини под формата на Омега-6 и Омега-9 мазнини. 

Освен, че съдържа множество протеини, аминокиселини и витамини, Açai Berry е богат и на минерали (включително калий, калций, магнезий, фосфор, мед, манган, бор и цинк). 

Açai Berry подпомага нервната система, понижава риска от ракови заболявания и забавя процесите на стареене. Освен това, продуктът насърчава детоксикацията на организма и подобрява качеството на съня. 

Açai Berry влияе благотворно върху метаболизма на тялото, регулирането на кръвната захар и горенето на мазнини, като положителните му свойства се проявяват и в дългосрочен план. 

➡ Мощно антиоксидантно действие; 
➡ Стимулира имунната система; 
➡ Насърчава метаболизма; 
➡ Стимулира изгарянето на мазнини; 
➡ Намалява нивата на холестерол; 
➡ Подпомага храносмилателната система; 
➡ Подобрява кръвообръщението; 
➡ Мощен противовъзпалителен ефект; 
➡ Повишава силата и енергията; 

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно с храната. 

22,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 22,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

48,00 лв.
45,00 лв.
36,57 лв.
31,08 лв.
63,50 лв.