Xtreme Creatine

  • Марка: FA Nutrition
  • Кат. номер: HDK-03

FA Nutrition Xtreme Creatine е най-висококачествения микронизиран креатин монохидрат на пазара! 

➡ повишава силата и издръжливостта; 
➡ повишава мускулната маса; 
➡ повишава енергията; 
➡ ускорява протеиновия синтез; 
➡ подпомага възстановяването; 
➡ микронизиран креатин с фармацевтично качество; 
➡ с добавен таурин за подобрено усвояване; 
➡ невероятна разтворимост; 

 


FA Nutrition Xtreme Creatine предоставя най-висококачествен чист креатин монохидрат. Креатинът е широко познат и доказан в света на хранителните добавки, като изключително важен за изграждането на чиста мускулна маса. Човешкото тяло синтезира креатин посредством 3 аминокиселини - аргининглицин и метионин. Суплементирането обаче е необходимо при активно спортуващи и атлети, които желаят да постигнат повече с всяка тренировка. Xtreme Creatine съдържа най-чиста форма на креатин в балансирани количества за всяка доза, което подпомага изграждането и на мускулна маса и покачването на сила. 

Xtreme Creatine съдържа креатин монохидрат, която е най-разпространената и доказана форма на креатин. Всички изследвания показват, че креатин монохидрата се усвоява на 100% и има максимално силен ефект. За да е добре усвоим и да постигне пълния си капацитет, креатин монохидратът трябва да е микронизиран. Xtreme Creatine използва фармацевтично чист микронизиран креатин монохидрат!!! 

Xtreme Creatine предлага и една малка екстра. Към всяка доза има добавени достатъчно количество таурин. Тауринът подобрява скоростта на усвояване на креатина и засилва неговото действие. Именно заради това Xtreme Creatine трябва да е вашият избор! 

Препоръчителен прием: Разбъркайте 1 мерителна лъжица в 250мл вода. Приемайте половин доза преди и половин доза след тренировка. 

Увеличи силата, покачи издръжливостта - купи FA Xtreme Creatine сега! 

24,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти