Creatine HCL

  • Марка: FA Nutrition
  • Кат. номер: HDK-05

FA Nutrition Creatine HCL съдържа висококачествен креатин хидрохлорид обогатен с таурин и витамин B6. Формулата е предназначена за трениращи и атлети, които желаят да бъдат в топ форма и постигнат своя максимум всяка тренировка. 

➡ подпомага метаболизма; 
➡ подпомага нормалното действие на нервната система; 
➡ допринася за нормалния протеинов и гликогенов метаболизъм; 
➡ подпомага създавенто на червени кръвни телца; 
➡ намалява умората и чувството на отпадналост; 
➡ увеличава силата и издръжливостта; 
➡ без водна задръжка; 

 

FA Nutrition Cratine HCL е креатин в хидрохлоридна формула, която е бързо разтворима, невероятно стабилна и резистентна на киселинната среда в стомаха. Благодарение на тези си качества, хидрохлоридът е много по-добре усвояем от креатин монохидрата и по-големи количества могат да бъдат складирани в мускулите. 

Креатинът подсилва физиката по време на често и силно мускулно натоварване. Положителния ефект от приема на креатин е на лице при дневно дозиране от около 3 грама. 

FA Nutrition Cratine HCL гарантира бързо захранване на мускулните депа с креатин без да се товарят бъбреците и без водна задръжка. Допълнителният прием на креатин ще увеличи драстично силата, мощността и силовата издръжливост. Прием на FA Nutrition Cratine HCL след тренировка пък ще ускори възстановителните процеси. 

Тауринът е непротеинова, сярна аминокиселина, образувана от метионин и цистеин. В тялото се съдържа най-вече в скелетните мускули, сърцето, мозъка и ретината. Тауринът е замесен в много процеси на тялото и има мощен антиоксидантен ефект. Той също така регулира съдържанието на калций в клетките и е мощен невротрансмитер и невромодулатор. Производството на тази аминокиселина е в повечето случай не е достатъчно и трябва да бъде суплементирано. Тауринът подобрява инсулиновата чувствителност, като по този начин спомага на креатина да се усвоява по-бързо и по-качествено. 

Витамин B6 е водоразтворим витамин от Б-групата, обвързан с множество процеси на тялото особено при силно физическо натоварване. 

Препоръчителен прием: Разбъркайте 1 мерителна лъжица (5 грама) в 250-300ml вода. Според необходимостта приемайте 1-2 дози дневно. 

Повече сила и мощ - само с FA Nutrition Creatine HCL

46,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 46,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти