CORE Gluta

  • Марка: FA Nutrition
  • Кат. номер: HDA-01

FA CORE Gluta, е внимателно разработен глутаминов комплекс, предназначен както за напреднали спортисти така и за любители на фитнеса и бодибилдинга. Той съдържа най-напредналите форми на Глутамин, заедно с най-силния имуностимулант - Бета Глюкан

Това е първата добавка, която Ви позволява бързо да регенерирате мускулите си след тренировка, да запълните гликогеновия резерв в тях след тежка и изтощителна тренировка или в период на нискокалорична диета и същевременно подсилва имунитета Ви и почишава енергията и тонуса! 

➡ стимулира изграждането на чиста мускулна маса; 
➡ ускорява възстановяването; 
➡ стимулира имунитета; 
➡ забавя мускулния разпад; 
➡ повишава енергията 
➡ страхотен вкус 
➡ 3 форми на Глутамин 
➡ без Аспартам 

FA CORE Gluta, е универсално решение: страхотно възстановяване и ефективно подсилване на имунната система само в един продукт! 
FA CORE Gluta, е най-добрата Глутаминова добавка, тъй като е внимателно проектирана и съдържа няколко форми на Глутамин, както и ТауринБета Глюкан и Витамини

Глутаминът , е аминокиселината с най-високо съдържание в човешкото тяло и съдейства в редица функции на метаболизма. Високото съдържание на азот и глюкоза в кръвта, както и силен имунитет са само част от полезните свойства на суплементирането с ГлутаминГлутаминът, също така е и прекурсор на Глутатион, най-мощният антиоксидант в човешкото тяло, който е отговорен и за регулирането на антиоксидантните възможности на организма. 

Тауринът, е условно незаменима аминокиселина и представлява втората най-изобилстваща аминокиселина след глутамина. Тауринът, е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани, като допълнение към това, таурина е подсилва чувството за бодрост и има тонизиращо действие! 

Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан), е силно биоактивен въглехидрат, който се добива от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae, познат и още като хлебна мая. Научните изследвания показват, че Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан) подържат силна имунната система на човешкия организъм, заради способността им да стимулират макрофаговата активност на тялото. Beta 1,3-Glucan (Бета-Глюкан) ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Избирателно намалява /LDL/ „лош” холестерол. 

Добавянето на витамини подобрява бионаличността и предпазва организма от дефицит на тези така важни витамини след интензивна тренировка, които имат благоприятни антиоксидантни свойства и са изключително необходими по време и след тренировка. 

Можете да комбинирате FA CORE Gluta и с други добавки от CORE серията на FA Nutrition и така да използвате тяхно перфектно взаимодействие за постигане на по-високи резултати. 


В зависимост от дозата FA CORE Gluta, може да Ви помогне да увеличите мускулната си маса или просто да запазите сегашната си – вече изградена мускулатура, както и да подобрите многократно възстановяването на мускулите и организма, което би довело да по-ползотворни тренировки, както и да се чувствате по-отпочинали, след големите натоварвания, не само породени от тежки тренировки, но и от работа, стрес и т.н... 

Начин на употреба : 1 доза преди тренировка и 1 доза след тренировка, за максимален резултат, добавече и 1 доза преди лягане!

57,50 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 57,50 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка до всеки офис Еконт Експрес за суми над 50лв 

Подобни продукти