Beta-Alanine CarnoSyn

  • Марка: FA Nutrition
  • Кат. номер: HDA-03

FA Nutrition Performance Beta-Alanine представлява хранителна добавка с фармацефтично качество (CarnoSyn®), подходяща за активно трениращи. Особено подходяща при необходимост от висока издръжливост и повече сила. 

➡ увеличава издръжливостта; 
➡ повишава аеробния капацитет на мускулите; 
➡ повишава силата; 
➡ намалява умората; 
➡ ускорява изгарянето на мазнини; 
➡ регулира млечната киселина; 

Бета-аланинът се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Beta-Alanine в тялото, ето защо допълването на диетата с фармацефтчният FA Beta-Alanine е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост. Множество изследвания доказват, че по време на редовен прием на FA Beta-Alanine, концентрацията на карнозин в мускулната тъкан се повишава, което увеличава силата и забавя умората многократно. 

L-хистидинът принадлежи към групата на незаменими аминокиселини. Като такава, той не се синтезира в организма и трябва да бъде набавен посредством диета и хранене. Заедно с бета-аланинът, е прекурсор на карнозин. Наличието му в FA Beta-Alanine допълнително ускорява повишаването на количествата карнозин в мускулите. 


В Performance Beta-Alanine има добавен и витамин B6. Водноразтворимият B6 е обвързан с множество важни процеси в тялото, особено при хора с активен начин на живот. 

Performance Beta-Alanine използва небезизвестната патентована суровина CarnoSyn®, която представлява ултрачист и микронизиран бета-аланин, признат за най-чистия на пазара. 

➡ подпомага метаболизма 
➡ подпомага нормалното функциониране на нервната система 
➡ подпомага синтеза на протеини и гликоген 
➡ подпомага производството на червени кръвни телца 
➡ намалява умората 

Начин на прием: Разтворете половин мерителна лъжица (4 грама) в 200мл вода. Приемете 30 минути преди тренировка. 

Намали умората, повиши енергията - само с FA Nutrition Perfromance Beta-Alanine

37,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 37,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Безплатна доставка до всеки офис Еконт Експрес за суми над 50лв 

Подобни продукти