Hydro Amino Peptide

  • Марка: SWEDISH Supplements
  • Кат. номер: HDA-05
Ако търсите, перфектно и бързо възстановяване, но не обичате да приемате купища таблетки, то този иновативен продукт, е за Вас! Първите разтворими Телешки аминокиселини, разградени до пептиди, за незабавно възстановяване са идеалният избор за Вас! 

Hydro Amino Peptide от SWEDISH Supplements е хранителна добавка, която съдържа пълен комплекс аминокиселини от Шведско говеждо месо. Чрез процеса хидролиза и технология на фино филтриране, получените аминокиселини са в пептидна форма с различни молекулни размери и по този начин се усвояват много по-лесно и бързо от останалите аминокиселини на пазара! 
Hydro Amino Peptide идеален за хора с непоносимост към лактоза! 

➡ 13 грама Амино пептиди в доза от 15 грама 
➡ 3 страхотни вкуса 
➡ Мигновено усвояване 
➡ Идеални за по време и след тренировка 
➡ Подходящи, за хора с непоносимост към Лактоза 

Hydro Amino Peptide доставя пълен спектър есенциални и неесенциални аминокиселини. 
Телешкото месо е един от най-предпочитаните източници на протеин в днешно време. Протеините са раздробени на пептиди. Телешките пептиди са произведени без никакви допълнителни химикали и без примеси - извлечени от чисто телешко месо. Резултатът е отлична смилаемост, разтворимост и абсорбация. 

Тъй като е раздробен на по-малки частици - пептиди, усвояването му е по-лесно - възстаноявате се по-бързо след тренировка и поддържате постоянен положителен азотен баланс. 

Уникалната формула осигурява всички 9 вида незаменими аминокиселини. Те са от голяма важност, тъй като не могат да се синтезират самостоятелно от организма и трябва да се набавят чрез храната или чрез спортните добавки. Истинският телешки протеин съдържа всички тези незаменими аминокиселини, включително и триптофан и не са добавени в последствие !!! 

Приемането на аминокиселини под формата на пептиди е възможно най-ефикасният начин, който да ви подсигури, че ще запазите и подхраните мускулите си преди, по време и след тренировка. 

Начин на употреба : 1 доза след тренировка, а за максимален ефект може да приемате и 1 доза, непосредствено преди сън!

 

56,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 56,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти