THE BUTCHER

  • Марка: SWEDISH Supplements
  • Кат. номер: HDAN-06
"Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас!" 

➡ Разкъсващо напомпване 
➡ Ефективно възстановяване 
➡ Взривяваща енергия 
➡ Фокус и концентрация 
➡ Формула за повишаване на силата 
➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда 
➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса 

Ако целта Ви е да се чувствате максимално надъхани и да смажете тежестите в залата то Butcher е за Вас. С Butcher е време за „клане“ на умората, време да пуснете звярa на свобода. 

Ние от Sweedish Suplements дълго време сме трупали опит и знания, въз основа на желания и препоръки на клиенти, докато създадем продукт с неоспорим и осезаем напомпващ и енергиен ефект, без да има никакви забранени субстанции. След години на развитие, The Butcher най-накрая e тук. Значителна доза пред-тренировъчен продукт с популярните съставки, прецизно формулирани в наистина ефективен бленд, така че да може да повиши ефективността Ви във фитнес залата. 

Смесицата от L-Цитрулин, L-AAKG, Буфериращи соли, Креатин и Бета-аланин, значително увеличава притока на кръв към мускулите като крайния ефект е мощно напомпване и повишена устойчивост и експлозивност по време на тренировка. 

Билковия екстракт от Кофеин и Аминокиселини допринасят за острота като бръснач във всеки един аспект, който може да си представите ( фокус, енергия, сила, тонус и т.н.). Значителният тласък на енергия идва от синергията между КофеинGlucorolactone и аминокиселините Таурин и Тирозин, както и голямото количество Бета-аланин

Е, какво повече можем да желаем от The Butcher – умопомрачителен енергиен комплекс, брутален съдоразширяващ ефект и никакви забранени съставки. 

Ние от Swedish Supplements сме свършили своята работа, сега остава и Вие да свършите Вашата като изкривите железата в залата!!! 

Начин на употреба: 1 мерителна лъжичка, 30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах! 

 

72,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 72,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

114,00 лв.
91,20 лв.
64,00 лв.
72,00 лв.