I am F#CKED UP PUMP EDITION

  • Марка: SWEDISH Supplements
  • Кат. номер: HDAN-07
I am F#CKED UP PUMP EDITION, повишава издръжливостта и напомпването, като същевременно осигурява енергиен тласък, която ще Ви накара да си тръгвате след тренировка, с усмивка на лицето, заради зверскорто напомпване, което ще получите. Fucked Up ще Ви отличава от тълпата! 

➡ Разкъсващо напомпване; 
➡ Мускули, твърди като скала; 
➡ По-продължително напомпване; 
➡ Безкрайна издръжливост; 
➡ Фокус и концентрация, както никога досега; 
➡ Креатинов комплекс за мускулен растеж; 
➡ 42 дози мощ; 
➡ 3 напомпващи вкуса; 


С всеки прием, ще получите ефективна доза креатин под формата на нитрат, за повече сила, обем и напомпване. Креатин нитратът представлява креатин в химична връзка с нитратни молекули. Тази форма на креатина е една от най-разтворимите във вода и бионалични(скоростта и степента на усвояване) форми на креатина. При него се наблюдава силно изразена вътреклетърна хидратация(задържане на вода в самите мускулни клетки), а не извън тях. Основната разлика, обаче спрямо тази и останалите форми на креатина е, че нитратните молекули стимулират производството на азотен оскис(NO). 

В I am F#CKED UP PUMP EDITION, няма никакви стимуланти, от рода на Бета-аланинили Кофеин, което го прави идеален за тези, които тренират късно вечер и не искат да се превъзбуждат или пък са чувствителни към стимулантите. I am F#CKED UP PUMP EDITION е насочен единствено, към зверското напомване, затова в комплекса са добавени: Аргинин, Норвалин и Агматин, които се допълват взаимно, за едно по-добро и взривяващо напомване, което продължава по-дълго време. 

Начин на употреба : 1 доза, 20-30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах! 

 

63,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 63,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

114,00 лв.
91,20 лв.
64,00 лв.
72,00 лв.