I am F#CKED UP HALO EDITION

  • Марка: SWEDISH Supplements
  • Кат. номер: Разфасовка: 230 грама, 42 Дози
I am F#CKED UP HALO EDITION, повишава издръжливостта и напомпването, като същевременно осигурява енергиен тласък, която ще Ви накара да си тръгвате след тренировка, с усмивка на лицето, заради зверскорто напомпване, което ще получите. Fucked Up ще Ви отличава от тълпата! 

➡ Взривна сила; 
➡ Изтръпваща енергия; 
➡ Безкрайна издръжливост; 
➡ Фокус и концентрация, както никога досега; 
➡ Мускули, твърди като скала; 
➡ Точният продукт, за енергия и издръжливост; 
➡ 42 дози мощ; 
➡ 3 енергизиращи вкуса; 

С всеки прием, ще получите ефективна доза креатин под формата на нитрат, за повече сила, обем и напомпване, както и бета-аланин, за повече енергия и издръжливост. Креатин нитратът представлява креатин в химична връзка с нитратни молекули. Тази форма на креатина е една от най-разтворимите във вода и бионалични(скоростта и степента на усвояване) форми на креатина. При него се наблюдава силно изразена вътреклетърна хидратация(задържане на вода в самите мускулни клетки), а не извън тях. Основната разлика, обаче спрямо тази и останалите форми на креатина е, че нитратните молекули стимулират производството на азотен оскис(NO). 

Бета-аланинът се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. 

Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване. Количеството Карнозин е директно зависимо от наличието на Beta-Alanine в тялото, ето защо допълването на диетата с Beta-Alanine е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост. Множество изследвания доказват, че по време на редовен прием на Beta-Alanine, концентрацията на Карнозин в мускулната тъкан се повишава, което увеличава силата и забавя умората многократно. 

В центъра на вниманието ще бъде енергията, която ще получите. Тя ще Ви накара да искате да смачка тежестите в залата. 

Тайната е смесицата от Amaranthus Cruentus Extract и други вещества, които съдържат стимулиращи алкалоиди. Освен това, ние сме добавили и Шизандра,Rhodiola и Кофеин, като този комплекс повишава фокуса и придава допълнителен енергиен взрив, към останалата част от бленда. 
Опитайте го и няма да останете разочаровани! 

Начин на употреба : 1 доза, 20-30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах! 

 

55,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 55,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

114,00 лв.
91,20 лв.
64,00 лв.
72,00 лв.