Agmatine Sulfate +

  • Марка: SWEDISH Supplements
  • Кат. номер: HDAN-09
Agmatine Sulfate +, е комплекс с преобладаващ състав на Аргматин Сулфат, предвиден за тези, които целят по-добро напомпване, повреме на тренировка! 

Агматин сулфат е сравнително ново вещество, което може да увеличи нивата на азотен оксид в кръвта, което води до масивно мускулно напомпване по време на тренировка. Агматин помага да се блокира разграждането на азотен оксид в организма и по този начин Ви дава напомпване, която трае по-дълго от всякога. Затова агматин работи перфектно с например: Аргинин и Цитрулин. Агматин служи не само за увеличаване на нивата на Азотния Оксид, но също може да доведе до увеличаване на: Лутеинизиращия Хормон (LH) и нивата на Инсулиноподобен Фактор на Растежа-1 (IGF-1). 

 Екстремно и продължително напомпване! 
 Стимулира естественото производство на: GH, LH и IGF-1! 
 Увеличава хранителен поток към мускулите. възстановяване на мускулите след тренировка. 
 50 дози 

Agmatine Sulfate + е внимателно балансирана смес от Агматин Сулфат, Натрий и Калий, които заедно се създават продукт, който осигурява дълготрайно и мощно напомпване. Агматин, забавя разграждането на Азотен оксид (NO) в кръвоносните съдове, което позволява ефекта на напомпване да продължи по-дълго във времето. Насладете се на усещането да ходене с постоянно напомпани мускули. Agmatine Sulfate +, също съдържа Таурин, който помага да се създаде налягане на течностите в рамките на мускулните клетки, което е още една предпоставка, за по-доброто напомпване. Освен това, Таурина ще Ви даде енергия и тонус, за да бъде тренировката Ви, максимално ефективна. 

Друга съставка, присъстваща в този страхитен комплекс е, Глицин. Глицин е прекурсор на креатин, който се използва за изграждането на ДНК и РНКГлицин поддържа гликогеновите запаси, вследствие на което повече глюкоза се съхранява за образуване на енергия. 

Начин на употреба : Приемайте 1 или 2 дози: 20-30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах! 

 

58,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 58,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

114,00 лв.
91,20 лв.
64,00 лв.
72,00 лв.