So good! Protein

  • Марка: FA Nutrition
  • Кат. номер: HDP-03

НОВ протеинов продукт с богата гама от неустоими вкусове! 

Препоръчва се за спортисти и хора, които живеят здравословен начин на живот 

SO GOOD PROTEIN® е направен от най-високо качество протеини и изсушени чрез замразяване плодови парченца, както и от натурални ванилия и шоколад. 

➡ Високо съдържание на протеин (26 г в доза) 
➡ Истински парченца плодове 
➡ Съдържа натурални Витамини, Минерали и Антиоксиданти 
➡ Не съдържа Аспартам 
➡ Страхотен вкус и разтворимост 
➡ 4 различни патентовани формули на протеин 
➡ Удобен начин за доставяне на протеин в ежедневната диета 
➡ Идеален по време на диета и за възстановяване след тренировка 
➡ Най-вкусната протеинова матрица на пазара 
➡ 5 иновативни, неустоими вкуса 

Суроватъчният Протеин осигурява най-добрата хранителна стойност и бионаличност от протеиновите продукти, предлагани на пазара. Той е лесен за възприемане от организма и има перфектен аминокиселинен профил. Протеинът допринася за растежа и поддържането на чистата мускулна маса и благоприятства костното здраве. Консумацията на протеин е от жизненоважно значение за много метаболитни процеси, особено тези, свързани с физически упражнения и по време на изтощителни диети с цел понижаване на теглото. 


SO GOOD PROTEIN®, съдържа уникален бленд от патентовани формули висококачествени протеини! 


Whey Protein Concentrate (Carbelac®) – Суроватъчният Протеин Концентрат е подложен на минимална преработка, като по този начин една голяма част от жизнените субфракции са останали непокътнати, а това е много важно за човешкия организъм. Едни от най-важните субфракции са лактоферин и гликомакро пептид. Благодарение на тях, биологичната активност на протоеина се засилва многократно!

Whey Protein Isolate (Isolac®) - установено е, че чистият Суроватъчен Изолат е най-пълноценният и потентен протеин в природата, като превъзхожда по-скорост на усвояване и протеинова ефективност суроватъчния концентрат и човешкия протеин с повече от 50%!!! Самата технология на извличане гарантира премахването на цялата млечна захар! 

Hydrolysed Whey Protein (Optipep™) - Хидролизираният Протеин Концентрат е извлечен посредством ензимичен Aminogen комплекс. За разлика от киселинното извличане на концентрат, както при други формули, Optipep™ притежава бленда от вече преработен от ензими концентрат, което подпомага и увеличава формирането на три и ди-пептиди, като по този начин този вид протеин се усвоява още по-бързо от организма! 

Hydrolysed Casein (PeptoPro®) - съдържа патентованата Aminogen® формула от ензими, повишаваща усвояването и храносмилането. Ето защо този Казеин е подходящ за прием не само нощем, а и като допълнение към диетата през деня. Поради по-бавното усвояване на казеина, тялото отпуска по-балансирано количество аминокиселини в кръвоносната система, като по този начин организма бива захранван за по-дълъг период от време! 

Замразените-изсушени плодове са богат източник на естествени витамини, минерали и антиоксиданти. Витамините и Минералите са от ключово значение за общото здраве и подсилването на имунната система. Антиоксидантите намаляват отрицателното въздействие на свободните радикали, като се свързват с тях и ги неутрализират, преди да са нанесли пагубни вреди на организма. Лиофилизацията е процес на дехидратиране на твърди тела чрез дълбоко замразяване под високо налягане и след това вакуумно отстраняване на водата. При този процес водата се превръща от замразено състояние в газообразно състояние без да минава през течно състояние. Чрез използването на този процес патогенните бактерии, гъбичките и плесените се отстраняват от продукта, докато ценните хранителни съставки като: ензими, аминокиселини, витамини, антиоксиданти и други биологично активни субстанции се запазват непроменени. Процесът на обработката почти не променя химичния и вкусов състав на третираните продукти, които са с дълъг срок на годност, надеждно качество и оригинален свеж аромат. По този начин се гарантира не само качествтото на плодовите парченца в SO GOOD PROTEIN®, но и страхотния, натурален вкус! 

Уникалната комбинация от 4 вида протеинлиофилизирани плодове и парченца шоколад и ванилия прави SO GOOD PROTEIN® пълноценен хранителен продукт, както за спортуващи, така и за не спортуващи. 

SO GOOD PROTEIN®, е естествен и здравословен протеинов шейк за хора ориентирани към здравословния начин на живот. Тази нова формула може да се използва като заместител на храненето, поради високото си съдържание на протеин и балансирани хранителни вещества: витамини, минерали, антиоксиданти и т.н.! 

Начин на употреба: 
SO GOOD PROTEIN®, може да се приема по всяко време на денонощието. 

В период на покачване на чиста мускулна маса, приемайте по следния начин: 
2 мерителни лъжички няколко пъти на ден, например: сутрин-след ставане, преди, след тренировка, вечер преди лягане. 

В период на редуциране на телесните мазнини и при диети, приемайте по следния начин: 
1 мерителна лъжичка сутрин-след ставане, след тренировка, през деня-като заместител на хранене, преди лягане. 

1 доза ( 2 мерителни лъжички ) SO GOOD PROTEIN®, се разтварят в 200-300мл вода, прясно или кисело мляко! 

65,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 65,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

91,49 лв.
44,20 лв.
77,00 лв.
65,45 лв.
116,00 лв.
92,80 лв.
105,00 лв.
144,00 лв.
115,20 лв.