CORE WHEY

  • Марка: FA Nutrition
  • Кат. номер: HDP-05

➡ Ниско съдържание на мазнини и въглехидрати 
➡ Предпазва мускула от катаболизъм 
➡ Подпомага по-бързото възстановяване след тренировка 
➡ Инстантно разтваряне 
➡ Балансиран аминокиселинен профил, богат на BCAA 
➡ Невероятен вкус! 
➡ Без Аспартам и Ацесулфам калий. 

CORE WHEY представлява висококачествен суроватъчен протеин концентрат, извлечен от най-чистата суровина! Той е идеално допълнение към всяка високопротеинова диета. 

Тази формула е основно насочена към спортисти, които се нуждаят всекидневно от висок прием на протеин, за изграждане на мускулна маса, увеличаване на силата и качествено възстановяване на мускулатурата след интензивна тренировка. Въпреки това, CORE WHEY, може да се използва и от неспортуващи хора, които имат нужда от допълнителен прием на протеин! 

Тук е и момента да се вметне, защо е по - добре да приемате суроватъчен протеин концентрат! Отговорът е в това, че суровината е била подложена на минимална преработка, една голяма част от жизнените субфракции са останали непокътнати, а това е много важно за човешкият организъм. Едни от най-важните субфракции са лактоферин и гликомакро пептид

Благодарение на тях, биологичната активност на протоеина се засилва многократно!Това означава по-добро усвояване и по - добро възстановяване. Също така подпомагат имунната система и други анаболни функции на организма. 

CORE WHEY ще Ви предложи пет невероятни вкуса, заради които ще очаквате всеки прием с нетърпение! Банан с праскова, Бял шоколад с кокос, Ванилия, Шоколад, Ягода - са вариантите, от които може да изберете. Те са направени с възможно най - качествените и безвредни подсладители в хранителната промишленост. 

Начин на прием : В зависимост от дневния прием на храни богати на протеин,между 2 и 4 дози на ден. В тренировъчени дни - 1 доза, след ставане, 1 доза преди и след тренировка и 1 доза между хранения! 

105,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 105,00 лв.
Моля, изберете:

Подобни продукти

91,49 лв.
44,20 лв.
77,00 лв.
65,45 лв.
116,00 лв.
92,80 лв.
144,00 лв.
115,20 лв.